Find vej     |     Thyborøn     |     Udvalgte steder     |     Det Blå Flag     |     Thyborøn lige nu...     |     Kontakt
Dansk  English  Deutsch
Ferielejlighed 1 - Med udsigt over klitter og hav.
RESERVÉR
Lejlighed 1 er en rummelig lejlighed på ca. 130 m2. Der er 2 store soveværelser med dobbelt senge, og et værelse med 2 enkelt senge.

Der er badeværelse med bruser, stort køkken/alrum med skabsfryser, køleskab og pillebrændeovn. Stue med sofagruppe, 46" tv med mange kanaler og stort spisebord.

Indgang foregår via terrassen, som er østvendt, og har en fantastisk udsigt over havet og indsejlingen til Limfjorden. Fra stuen har man panorama udsigt over hav, fjord og klitter, og efter solnedgangen skifter udsigten til blinkende ledefyr, hvor det store fyrtårn i Lodbjerg i Thy ses i det fjerne.


Lejligheden er på første sal, kun 50 m fra en af vestkystens bedste og sikreste strande. Stranden er sikret med flydetov der er fastgjort mellem to høfder. Der er mange sæler i farvandet omkring Thyborøn, så morgen og aften bruges tovet ofte af sæler som legeplads.

Det nederste billede viser huset hvor alle vinduer der ses på første sal hører til lejlighed 1. Her ses også terrassen med trappen ned i gårdhaven.

Pris i sæson A : Fra uge 28 til uge 35. Pris pr. uge 4 800 kr. + forbrug.

Pris i sæson B : Fra uge 23 til 28 og igen fra uge 35 til 40. Pris pr. uge 3 300 kr. + forbrug.

Pris i sæson C : Fra uge 1 til 23 og fra uge 40 til uge 50. Pris pr. uge 2 200 kr. + forbrug.

Lejligheden opvarmes med pille brændeovn og EL varme.
Piller leveres til indkøbspris og EL til 2,00 kr. pr kwh.

Evt. leje af sengelinned og håndklæder 50 Kr. pr. person.

Evt. rengøring 350 Kr.